Magazinele noastre sunt unul dintre putinele locuri in Bucuresti unde puteti gasi kimchi proaspat. Daca sunteti interesati de bucuataria coreeana sau curiosi sa descoperiti diverse ingrediente unice in Romania va asteptam pe la noi 🙂

Kimchi este considerat cel mai popular preparat culinar servit drept ca garnitură în Coreea. Acesta nu lipsește nici o data de la masa unui coreean. Kimchi poate fi comparată cu murătura de varză dar condimentată cu ghimbir, usturoi, sos de pește si pudră de ardei iute. Este o mâncare picantă și coreeni o consumă zilnic cu orez. În Coreea se găsesc diverse tipuri de kimchi. Acesta poate fi preparat din: varză chinezească, ridiche, ceapă verde sau frunze de ridiche.

Fiind o bucată culinară fermentată are proprietăți deosebite și este considerată foarte sanatoasă. O porție de kimchi fermentat conține fibre, antioxidanți, bacterii probiotice, vitamina C, caroten si multe altele. Dar mai ales Kimchi conține o multime de probiotice, în special lactobacili.  Acesta ajută la funcționarea și menținerea normală a sistemului digestiv. În plus kimchi este plină de antioxidanți care s-au dovedit ca fiind o sursă de încetinire a procesului de îmbatrânire a celulelor. Cu alte cuvinte ajuta la întinerirea pielii.