Descriere
<Kimchi de ridichie intreaga>
Kimchi este considerat cel mai popular preparat culinar servit drept ca garnitură în Coreea, și nu lipsește nici o data de la masa unui coreean. Această mâncare poate fi comparată cu murătura de varză dar condimentată cu ghimbir, usturoi, sos de pește si pudră de ardei iute. Este o mâncare picantă și coreeni o consumă zilnic cu orez. În coreea se găsesc diverse tipuri de kimchi preparate din: varză chinezească, ridiche, ceapă verde sau frunze de ridiche.
Fiind o bucată culinară fermentată are proprietăți deosebite și este considerată foarte sanatoasă. O porție de kimchi fermentat conține fibre, antioxidanți, bacterii probiotice, vitamina C, caroten si multe altele. Dar mai ales Kimchi conține o multime de probiotice, în special lactobacili, care ajută la funcționarea și menținerea normală a sistemului digestiv. În plus acesta este plină de antioxidanți care s-au dovedit ca fiind o sursă de încetinire a procesului de îmbatrânire a celulelor. Cu alte cuvinte ajuta la întinerirea pielii.
Ingrediente
Ingrediente: ridiche tanara murata 44,0% (ridiche tanara, sare de mare), varza napa murata (varza napa, sare de mare), apa, ceapa, ardei iute rosu, usturoi, ceapa verde, agent de ingrosare,( apa, sare de mare, agent de ingrosare(E415), sos fermentat (sos de hamsie fermentata, extract de alge (apa, indulcitor(E420(i)), extract de creveti, extract de drojdie), pudra de ardei iute, ardei iute verde, sare de mare, ghimbir, indulcitor(E965(i)), sos de hamsie fermentat(hamsie, sare de mare),indulcitor(E420(i)), piure de pere (pere, antioxidant (E300)), fructoza, cultura de start (proteina de soia hidrolizata).
Alergeni: peste (hamsie), crustacee (creveti), soia.
*Contine agenti de ingrosare, potentiator de aroma si indulcitor.
Valori nutritionale medii per 100g: valoare energetica 139kJ/33kcal, Grasimi 0.4g, din care acizi grasi saturati 0g, Carbohidrati 4.9g, din care zaharuri 1.5g, Proteine 2.4g, Sare: 1.6g.
Greutate neta: 500g.
A se pastra la rece dupa deschidere, pentru pastrarea celui mai bun gust, la mai putin de 4 grade C
Recenzii
Nu există recenzii până acum.