Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕) – Samgye-tang

Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕)
Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕) - o reteta detoxifianta pentru o zi de vara calduroasa! (^_^)
Prep Time 1 hour
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 3 hours
Ingredients
Ingrediente:
- 2.35 l apa
- 4 catei usturoi 2 intregi si 2 pisati
- 3 cepe verzi 2 taiate pe jumate si 1 taiata marunt
- 1 pachet ierburi pentru supa Samgyetang
- 1 pui pui intreg de 1 kg
- 50 g orez dulce spalat si lasat la inmuiat in apa rece timp de 1 ora si dupa lasat la scurs.
Amestecul de sare:
- 1 lingura sare de mare
- 1 lingurita piper negru macinat
- ½ lingurita seminte susan prajite faramitate cu mana
Sursa: seonkyounglongest.com
Nu va suparati, mie imi pare ca pozele sunt preluate de pe site-ul http://seonkyounglongest.com/samgyetang-korean-ginseng-chicken-soup/, insa eu nu vad sa se fi precizat sursa!!
Buna ziua, multumim ca ne-ati semnalat greseala. Am pus sursa retetei.