Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕) – Samgye-tang

5 from 1 vote
Print

Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕)

Supa coreeana cu pui si ginseng (삼계탕) - o reteta detoxifianta pentru o zi de vara calduroasa! (^_^)

Course Main Course
Cuisine Coreeana
Prep Time 1 hour
Cook Time 1 hour 30 minutes
Total Time 3 hours
Author KJ Center

Ingredients

Ingrediente:

  • 2.35 l apa
  • 4 catei usturoi 2 intregi si 2 pisati
  • 3 cepe verzi 2 taiate pe jumate si 1 taiata marunt
  • 1 pachet ierburi pentru supa Samgyetang
  • 1 pui pui intreg de 1 kg
  • 50 g orez dulce spalat si lasat la inmuiat in apa rece timp de 1 ora si dupa lasat la scurs.

Amestecul de sare:

  • 1 lingura sare de mare
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • ½ lingurita seminte susan prajite faramitate cu mana

Sursa: seonkyounglongest.com

Ingrediente necesare pe care le puteti gasi pe site-ul nostru

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *