1. INTRODUCERE Prezentul document – denumit în continuare “Termeni”-(împreună cu documentele menționate în acesta) stabilește termenii și condiţiile care reglementează utilizarea acestui site și achiziționarea de produse. Acești Termeni și Condiții impreuna cu conditiile de livrare, politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, si politica cookies se aplica la cumpărăturile efectuate în magazinul online www.kjcentrer.ro .

Înainte de a utiliza acest site, va rugăm să citiți acești Termeni, iar în cazul în care nu sunteți de acord cu toți Termenii, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.kjcentrer.ro .

Ne rezervăm dreptul de a modifica parțial sau total, în orice moment, fără un anunț prealabil acești Termeni, precum si orice informație de pe site, iar dumneavoastră aveți responsabilitatea să îi citiți cu regularitate, deoarece la momentul utilizării site-ului sau al încheierii unui Contract (așa cum va fi definit în continuare) se vor aplica Termenii în vigoare în momentul respectiv.

DEFINITII ȘI TERMENI

Vânzător– SC M&J Food Expert SRL cu sediul social in Strada Vasile Gherghel, numărul 34, sector 1, București.

Cumpărător– persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care își face un Cont în Site, efectuează o Comanda si accepta Termenii;

Utilizator– orice persoana fizica/juridica înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții ;

Nickname– pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumpărător poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”;

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii si care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.);

Site – domeniul www.kjcentrer.ro si subdomeniile acestuia;

Comandă– un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri de pe Site.

Bunuri– orice produs, inclusiv documentele si serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanieacțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitată de timp stabilita de către Vânzător.

Contract reprezintă contractul la distanta încheiat între Vânzător si Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut:

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicata prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumita perioada;
  • informații legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumita perioadă;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia;

Review– o evaluare scrisa de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experienței personale si capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul respecta sau nu specificațiile menționate de către Vânzător.

Document– prezentele Termene și Condiții.

Newsletter– mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumita perioada, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Specificații– toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

2.DATE DE CONTACT

Site-ul www.kjcentrer.ro este proprietatea SC M&J Food Expert SRL cu sediul social in Strada Vasile Gherghel, numărul 34, sector 1, București.

Pentru a contacta magazinul online www.kjcentrer.ro puteți folosi numărul de telefon 0735.272.651 sau email-ul: contact@kjcenter.ro.

3.UTILIZAREA SITE-ULUI www.kjcentrer.ro

Prin utilizarea acestui site și/sau plasarea de comenzi prin acesta, vă obligaţi să folosiţi acest site web exclusiv pentru a trimite comenzi valide din punct de vedere legal.

Vă rugăm să ne indicaţi o adresă de e-mail corectă și exactă, un numar de telefon valid si o adresă poștală și/sau alte date de contact. De asemenea, va dati acordul să folosim aceste date pentru a va contacta, atunci când este necesar. De asemenea vă rugam să consultaţi Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Precizăm că dacă nu ne furnizaţi toate informaţiile de care avem nevoie, nu putem să procesăm comanda dumneavoastră.

4.PREȚ ȘI PLATĂ

Preţurile afişate în cadrul site-ului www.kjcentrer.ro includ TVA, conform legislației în vigoare, dar nu includ costurile de transport, care se adaugă la suma totală, aşa cum se specifică la sectiunea Tarife de expediere în România din meniul principal.

Costurile de transport sunt suportate de către cumpărător la o valoare a comenzii mai mică de 200 lei și de către vânzător la o valoare a comenzii mai mare sau egală cu 200 lei.

Prețurile pot fi schimbate în orice moment, însă acest lucru nu se va aplica asupra comenzilor pentru care am trimis deja Confirmarea Expedierii.

Prețul produselor este cel menționat pe site, exceptând situația în care există o eroare evidentă. În cazul în care descoperim o eroare de preț la orice produs comandat, vă vom anunța în cel mai scurt timp posibil despre eroare apărută şi vă vom oferi posibilitatea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de a o anula, daca livrarea nu s-a efectuat încă. Dacă nu vă vom putea contacta, comanda va fi considerată anulată iar în cazul în care produsul a ajuns deja la dumneavoastră vom suporta cheltuielile de transport.

www.kjcentrer.ro nu are obligația să vândă niciun produs la un preț incorect (chiar dacă v-am trimis Confirmarea Expedierii), dacă eroarea de preț este evidentă și ar fi putut fi recunoscută în mod rezonabil de dumneavoastră ca preț incorect.

După finalizarea cumpărăturilor, articolele pe care vreţi să le cumpăraţi sunt adăugate în coşul dumneavoastră. Următorul pas constă în procesarea comenzii. Pentru a face acest lucru:

Daţi clic pe butonul “Coş de cumpărături” din partea de sus a paginii

Daţi clic pe butonul “Afişare coş de cumpărături”.

Daţi clic pe butonul “Procesare comandă”

Completaţi sau verificaţi datele de contact, detaliile comenzii, adresa de livrare.

Daţi clic pe “Finalizare Comandă”.

Prețul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate în fiecare Comanda. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile livrate, pe care o va transmite Cumpărătorului împreună cu bunurile livrate.

Plata se va face în numerar, sub forma de ramburs la momentul recepționării coletului de către Cumpărător sau utilizand plata cu cardul Online, oferta de partenerul Netopia Payments, in depline conditii de securitate.

Cumpărătorul are obligația să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru motive de securitate a tranzacţiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site şi să nu seteze opţiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă şi se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex: să conţină cel puţin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre şi caractere special).

5.LIVRAREA

Vânzătorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul României. Vânzătorul va livra Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Produsele vor fi livrate la data de livrare specificată în Confirmarea Expedierii sau, dacă data de livrare estimată nu este specificată, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data Confirmării Expedierii.

Menționăm ca pot apărea întârzieri din cauza unor circumstanţe neprevăzute sau din cauza zonei de livrare.

În cazul în care, din diverse motive, produsele nu se pot livra la termenul stabilit, veți fi anunțati și vă vom oferi posibilitatea de a continua cu achiziţia, stabilind o nouă dată de livrare sau de a anula comanda. Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă si duminică.

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că “livrarea” a avut loc sau că produsele au fost livrate atunci când se obține o semnătură de primire a acestora, la adresa de livrare indicată de dumneavoastră.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

6.TRANSFERUL RISCULUI ŞI PROPRIETATEA PRODUSELOR

De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către dumneavoastră.

Veți dobândi dreptul de proprietate asupra produselor imediat ce vom primi integral plata tuturor sumelor datorate.

7.POLITICA PRIVITOARE LA RETURNAREA PRODUSELOR

DREPTUL LEGAL DE RETRAGERE

Cumpărătorul are dreptul legal sa se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul sau persoana indicata de consumator intră în posesia fizică a produselor, sau în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple, care vor fi livrate separat, de la ziua în care intră în posesia fizică a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, trimisă pe adresa de e-mail contact@kjcenter.ro. De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru www.kjcentrer.ro. Formularul standard de returnare (numit în continuare “Formular”) . Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi formularul de retragere privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, exceptând costurile livrării, care sunt suportate de către Cumpărător, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare prin virament bancar. Avem posibilitatea de a putea amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.

Pentru a va putea face rambursarea să aveți în vedere două aspecte și anume că vom rambursa numai în LEI si că vom putea rambursa numai într-un cont bancar romanesc. Vă rugăm că numele titularului contului Iban furnizat de dumneavoastră să fie același cu numele titularului contului www.kjcentrer.ro înregistrat).

Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice.

Costurile transportului de retur vor fi suportate de către dumneavoastră.

Dreptul de retragere se aplică numai produselor care sunt returnate în aceeaşi stare în care au fost livrate. Va rugăm să returnați produsul după ce a fost ambalat în mod corespunzător, în ambalajul original. Împreună cu produsul returnat trebuie să ne trimiteți toate documentele care l-au însotit ( factura /copie factura, certificat de garantie, etc.) . Nu se va restitui nicio sumă de bani dacă produsul a fost folosit după deschidere si prezintă urme de purtare sau uzură sau dacă este deteriorat.

Returnare prin serviciul de Curierat. Returnarea produsului se face printr-o firma de curierat. Taxa curierului pentru retur e suportata de Cumpărător. Produsele pot fi returnate prin expediere la adresa: Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3, București, Magazin KJ Center, Lângă Cinema Pro

Va rugăm să reţineţi că dacă vreți să returnați produsele ramburs, avem dreptul de a vă încasa orice cost suportat prin aceasta metodă de returnare.

Precizam ca va putea fi considerata un abuz renunțarea la cumpărare în mod repetat, rezervându-ne dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Vom examina cu atenție produsele returnate şi vă vom informa dacă aveți dreptul la restituirea banilor (dacă este cazul).

Dacă aveți vreo neclaritate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului electronic sau prin telefon, la numărul de telefon : 0735272651

RETURNAREA PRODUSELOR NECONFORME

În cazul în care considerați ca produsul comandat nu este conform cu Contractul, la data livrării, trebuie să ne contactaţi imediat prin intermediul formularului nostru electronic, specificând detaliile produsului şi neconformitatea sau defectul pe care îl prezintă.

Vă rugăm să semnalați în maxim 48 de ore de la recepția produsului pe adresa contact@kjcenter.ro) orice deficiență a produsului. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Puteți returna produsul/ele printr-un serviciu de Curierat, caz în care veti suporta cheltuielile de curierat.

La primirea produsului returnat, îl vom examina cu atenție și vă vom anunța prin e-mail sau telefon, într-o perioadă rezonabilă de timp, dacă aveți dreptul la aplicarea unei masuri reparatorii: înlocuirea produsului sau restituirea, prin virament bancar a contravalorii integrale a acestora, inclusiv a costurilor de livrare achitate de dumneavoastră pentru livrarea către noi a produsului respectiv. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferența la livrarea produsului sau veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor daca valoarea este mai mică. Repararea/înlocuirea, respectiv restituirea contravalorii produsului neconform va avea loc cât mai curând posibil şi în orice caz, în termen de 15 de zile de la data la care v-am confirmat că produsul este neconform.

Aceste dispoziții nu vă afectează drepturile legale prevăzute în reglementările în vigoare.

RETURNAREA PRODUSELOR LIVRATE GRESIT

Va rugam sa ne semnalati imediat situatia în care ati receptionat alte produse decât cele solicitate. În acest caz puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire , iar daca produsul nu mai este pe stoc, puteti opta pentru înlocuirea sau rambursarea integrală a contravalorii.

8.RĂSPUNDERE ŞI ÎNLĂTURAREA RĂSPUNDERII

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, astfel ca produsele livrate pot prezenta diferențe inerente care pot sa apară între poze si realitate. www.kjcentrer.ro nu își asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este completă si/sau precisa.

www.kjcentrer.ro nu este responsabilă pentru daune, de orice fel, pe care Cumpărătorul sau o terță parte o poate suferi ca urmare a îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare si/sau pentru pierderea acestor bunuri.

www.kjcentrer.ro nu este responsabilă față de Cumpărător sau de o terţă parte pentru retragerea oricărui produs de pe acest site, indiferent dacă produsul menționat a fost vândut sau nu, nici pentru eliminarea sau modificarea oricărui material sau conținut al site-ului sau pentru refuzul de a procesa o comandă, după trimiterea Confirmării Comenzii.

În măsura în care legea permite, dar fără a exclude nimic din ceea ce nu poate fi legal exclus în cazul consumatorilor, prin prezenta ne declinăm responsabilitatea pentru toate celelalte garanţii de orice fel.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Conținutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumpărătorul accepta în mod expres si fără echivoc Termenii Site-ului în versiune actualizata care este comunicată în cadrul Site-ului, existenta la data creării Contului si/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user si parola) și pentru gestionarea accesării Contului, si este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului său, în măsura permisa de legislația în vigoare.

www.kjcentrer.ro nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului.

Dispoziţiile stabilite mai sus nu vă afectează drepturile legale pe care le aveți în calitate de consumator sau dreptul de a vă retrage din Contract.

9.FRAUDA-VIRUŞI, PIRATERIE ŞI ALTE ATACURI LA SECURITATEA CALCULATORULUI

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.kjcentrer.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.kjcentrer.ro va fi considerata o tentativă de fraudare a site-ului www.kjcentrer.ro și va duce la începere de cercetare penală împotriva aceluia/acelor care a/au încercat acest fapt.

10. FORȚĂ MAJORĂ

Nici una dintre părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen sau în mod corespunzător a obligaţiilor sale contractuale dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

Daca în termen de 10 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de drept a Contractului, fără aplicarea de daune interese vreuneia dintre părţi .

11.LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

Contractele de achiziţie produse încheiate prin intermediul site-ului, sunt guvernate de legislaţia română. Eventualele litigii care rezultă din sau în legătură cu folosirea site-ului sau în legătură cu un Contract se vor rezolva pe cale amiabila , sau în cazul în care nu va fi posibil , litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente de la sediul vânzătorului.

12 . COMENTARII ŞI SUGESTII

Așteptăm cu interes comentariile şi sugestiile dumneavoastră. Vă rugăm să sa ne trimiteți comentariile şi sugestiile dumneavoastră pe adresa contact@kjcenter.ro.

Dacă, în calitatea dumneavoastră de cumpărător considerați că Drepturile v-au fost încălcate, aveți posibilitatea de a ne adresa reclamațiile dumneavoastră prin intermediul adresei electronice contact@kjcenter.ro, în scopul soluționării litigiului pe cale extrajudiciară.

Acești Termeni si Condiții se aplică la cumpărăturile care se desfăşoară prin intermediul magazinului online www.kjcentrer.ro.

SC M&J Food Expert SRL